אז נכון שאנחנו עוד לא אירופה, שלג אין לנו ומסתבר ש'סופה', זה דבר מאוד סובייקטיבי, אבל בחוץ כבר ממש קר ובערב וכולם מתכנסים בבתים. החורף פה קצר וצריך למהר וליהנות ממה שהוא מציע לנו כאן ועכשיו. אנחנו אנשים של אנשים אז אם כבר נפגשים בבית או אצל חברים, כדאי שנדע להפוך את זה לבילוי הכי כייפי שיכול להיות.
אני אוהבת בערב שישי, אחרי הארוחה לשבת ליד האח הבוערת עם בני משפחה וחברים טובים ולנהל שיחה שמרגע לרגע, ככול שמתקדמים עם שתיית הגלווין, הופכת למצחיקה יותר ויותר.

ניתן כמובן לקלות ערמונים או פקנים על האח ולשדרג את החוויה החורפית .  וגלווין זה המלך של החורף.

מתכון של גלווין  יין חם בסגנון גרמני 
מחוזק בברנדי ותבלינים שישמח לנו את החורף

המרכיבים:
מיץ סחוט טרי מ-4 תפוזים
4-5 סרטי גרידת תפוז, טרייה מאוד

3-4 סרטי גרידת לימון, טרייה מאוד
1 כוס קוביות קטנות של תפוח פינק ליידי
1 כוס מים
1 כוס סוכר
4 תרמילי הל שלמים
1 מקל קינמון שלם
4 מסמרי ציפורן שלמים
1/2 אגוז מוסקט מגורר טרי
1/2  כפית ג'ינג'ר טרי פרוס
2 בקבוקי יין אדום באיכות גבוהה
1/2 כוס ברנדי או קוניאק משובח
יוצקים את היין ואת כל שאר המרכיבים לסיר.
מכסים ומבשלים על אש נמוכה 35-40 דקות. טועמים ומוסיפים סוכר במידת הצורך ומגישים מייד.
אז יאללה, תלמדו משהו מאנשים שהחורף אצלם באמת קר. תזמינו משפחה או תפגשו חברים.
תגישו לכולם כוסות חמות וטעימות של משקה ותשמחו את הגוף והלב בלגימות חמות של משקה מתובל.
עוד חודש וחצי זה נגמר והאביב כבר יהיה כאן ….